Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Odpovědět
johnok777
Příspěvky: 9
Registrován: 05 úno 2018, 16:43
Reputation: 0

Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Příspěvek od johnok777 » 06 bře 2018, 18:00

Dobrý den, stavím projekt ve kterém potřebuji více analogových vstupů. Nevíte jak nadefinovat daný analog např. potřebuji 2x A4 a A5 a nepotřebuji A2 a A3, jak předefinuji na jiný když dle schématu jsou všechna čidla na A4 a A5 ? Díky.

jankop
Příspěvky: 561
Registrován: 06 zář 2017, 20:04
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Příspěvek od jankop » 06 bře 2018, 18:30

Prostě upravíš program a čidla připojíš na ty volné A2, A3 a je to... jak říká Pat a Mat :D

johnok777
Příspěvky: 9
Registrován: 05 úno 2018, 16:43
Reputation: 0

Re: Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Příspěvek od johnok777 » 06 bře 2018, 19:27

jankop píše:
06 bře 2018, 18:30
Prostě upravíš program a čidla připojíš na ty volné A2, A3 a je to... jak říká Pat a Mat :D
Díky :)

petan
Příspěvky: 354
Registrován: 23 črc 2017, 10:19
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Příspěvek od petan » 06 bře 2018, 19:53

Doporucuju stahnout si knihu Pruvodce svetem Arduina (nebo tak nejak). Ta ti osvetli tyhle uplny zaklady.

Axamith
Příspěvky: 315
Registrován: 09 srp 2017, 08:17
Reputation: 0

Re: Jak nadefinovat analogový vstup-arduinno

Příspěvek od Axamith » 07 bře 2018, 06:19

Já bych doporučil tu knihu koupit, papír je papír, lépe se to čte (alespoň mě) a hlavně, podpoříš tím partu lidí, co si s tím dali práci a naservírovali nám to až pod nos https://www.hwkitchen.cz/arduino-kniha- ... -2-vydani/

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host