Vizual studio a arduino

Wiring, C++, C, Java, ...
Pravidla fóra
Toto subfórum slouží k řešení obecných otázek kolem programování (konstrukce, knihovny, alokace paměti, ...)
Odpovědět
Ivnator
Příspěvky: 3
Registrován: 12 dub 2019, 18:34
Reputation: 0

Vizual studio a arduino

Příspěvek od Ivnator » 12 dub 2019, 20:35

Servus nemam moc skusenosti s kodenim v c ani v arduine ide resp jedine krapet c# a hodlam sa pustit do obvodov. Chcem sa opytat ci existuje v vstudiu nejak doplnok ktory by spohodlnil uploadovanie kodu do arduina aby som nemusel furt cez avr programer rucne tam palit hexko? Predpokladam ze zdrojaky bootloadru su open source takze podla mna by nieco take mohlo uz byt.

Ide mi hlavne o to ze by som rad pouzival studio kde boli constructory atd cize som si nemusel presne pamatat syntax atd vyznacovalo to chyby prediktovalo mi to metody atp mohol som si jednoduchym alt klikom skakat na zdroj v knihovni.

Viem ze niektory este pouzivaju avrstudio ale nechcel by som zase prist o vyhody jednoduchostu andruinackeho upraveneho c aspon nie pre zaciatok.

Cize ciel aby to slo pod studiom s rovnakym syntaxom ako arduinacke c a rovnaky pohodlny upload kodu ale mal by som vsetky vyhody studia

Ivnator
Příspěvky: 3
Registrován: 12 dub 2019, 18:34
Reputation: 0

Re: Vizual studio a arduino

Příspěvek od Ivnator » 13 dub 2019, 23:14

Tak nic mno som myslel ze dakto sa podeli o radu. Tu je dako mrtvo. Nemate aspon tip na dake najvacsie cz svk arduino forum?

tomastyser
Příspěvky: 2
Registrován: 04 úno 2018, 16:05
Reputation: 0

Re: Vizual studio a arduino

Příspěvek od tomastyser » 13 dub 2019, 23:25

Existuje pěkný plugin, není zadarmo, pouze prvních 30 dni, pak tedy funguje také ale už nelegálně. Jméno teď z hlavy nedame... Ale nejak micro... Zagoogli

gilhad
Příspěvky: 211
Registrován: 07 bře 2018, 11:22
Reputation: 0

Re: Vizual studio a arduino

Příspěvek od gilhad » 14 dub 2019, 10:24

No, ja pouzivam arduino na linuxu a jdu spis cestou prez vim a makefily, takze ti moc neporadim, protoze visual studio pro me nema zadnou cenu pouzivat. Ale zdrojaky bootloaderu jsou open source, ty visual studio mas, tak muzes neco napsat a podelit se :) Treba se najde nekdo, kdo to i oceni :)

tomastyser
Příspěvky: 2
Registrován: 04 úno 2018, 16:05
Reputation: 0

Re: Vizual studio a arduino

Příspěvek od tomastyser » 14 dub 2019, 11:57

tomastyser píše:Existuje pěkný plugin, není zadarmo, pouze prvních 30 dni, pak tedy funguje také ale už nelegálně. Jméno teď z hlavy nedame... Ale nejak micro... Zagoogli
Visual micro

petan
Příspěvky: 344
Registrován: 23 črc 2017, 10:19
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vizual studio a arduino

Příspěvek od petan » 14 dub 2019, 16:54

Taky používám Visual Micro. Mrkni na moji stránku: https://www.mylms.cz/text-arduino-a-visual-studio/
Jinak, tady na fóru je o tom taky článek: https://arduino-forum.cz/viewtopic.php?f=8&t=5 Stačí hledat ;)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti