ESP8266 nastaveni

Odpovědět
Le-Ze
Příspěvky: 158
Registrován: 24 črc 2017, 08:15
Reputation: 0

ESP8266 nastaveni

Příspěvek od Le-Ze » 06 říj 2019, 14:36

Zsravím.
By bylo par dotazu.
Když to mám jako AP, jde nastavit sila signalu?

https://www.esp8266.com/viewtopic.php?f=6&t=6511
I found in ESP8266WiFi.h
Set up a WPA2-secured access point
* param ssid: Pointer to the SSID string.
* param passphrase: Pointer to passphrase, 8 characters min.
* param channel: WiFi channel number, 1 - 13.
* param ssid_hidden: Network cloaking? 0 = broadcast SSID, 1 = hide SSID
Code: Select all
void softAP(const char* ssid, const char* passphrase, int channel = 1, int ssid_hidden = 0);
Jak nastavit to čislo kanalu a hide ssid?

pavel1tu
Příspěvky: 1444
Registrován: 26 říj 2017, 08:28
Reputation: 1
Bydliště: Trutnov
Kontaktovat uživatele:

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od pavel1tu » 06 říj 2019, 19:57

UNO, NANO, Mikro, PRO mini, DUE
Pavel1TU

RomanB
Příspěvky: 56
Registrován: 04 zář 2017, 14:28
Reputation: 0
Bydliště: Havířov

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od RomanB » 07 říj 2019, 10:49

Pro nastavení výkonu

Kód: Vybrat vše

WiFi.setOutputPower(0); // this sets wifi to lowest power

WiFi.setOutputPower(20.5); // this sets wifi to highest power 

Le-Ze
Příspěvky: 158
Registrován: 24 črc 2017, 08:15
Reputation: 0

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od Le-Ze » 07 říj 2019, 11:03

JJ.Už to mam.
Docela prča, když tomu v praci nastaviš stejne ssid jako firemní s jiným heslem :mrgreen:

martinius96
Příspěvky: 454
Registrován: 01 srp 2017, 19:29
Reputation: 0
Bydliště: Poprad
Kontaktovat uživatele:

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od martinius96 » 08 říj 2019, 11:36

Funguje toto ovládanie výkonu aj pri STA móde rovnako? Testoval niekto?
Aká je počiatočná hodnota?
Portfólio dokončených projektov: https://arduino.php5.sk
Blog: http://deadawp.blog.sector.sk/

BigSandy
Příspěvky: 120
Registrován: 23 zář 2017, 07:09
Reputation: 0

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od BigSandy » 25 říj 2019, 10:48

Dotaz.
Když to mám připojene k memu routru, umí to skenovat sit, nebo to musi byt odpojene?

BigSandy
Příspěvky: 120
Registrován: 23 zář 2017, 07:09
Reputation: 0

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od BigSandy » 25 říj 2019, 20:46

Nějak mi nefunguji AT přikazy,proč?
http://robodoupe.cz/2014/esp8266-intern ... -prichazi/

RomanB
Příspěvky: 56
Registrován: 04 zář 2017, 14:28
Reputation: 0
Bydliště: Havířov

Re: ESP8266 nastaveni

Příspěvek od RomanB » 26 říj 2019, 22:11

Skenování sítě je podmíněno odpojením od AP, viz setup code

Kód: Vybrat vše

#include "ESP8266WiFi.h"

void setup() {
  Serial.begin(115200);

  // Set WiFi to station mode and disconnect from an AP if it was previously connected
  WiFi.mode(WIFI_STA);
  WiFi.disconnect();
  delay(100);

  Serial.println("Setup done");
}

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host