switch ?

Wiring, C++, C, Java, ...
Pravidla fóra
Toto subfórum slouží k řešení obecných otázek kolem programování (konstrukce, knihovny, alokace paměti, ...)
Odpovědět
vizner2
Příspěvky: 8
Registrován: 08 led 2019, 21:22
Reputation: 0

switch ?

Příspěvek od vizner2 » 16 bře 2019, 15:48

Zdravím

Prosím o radu.

U podmínky switch mi nejde deklarovat proměnná ve formátu String.

Má někdo radu kde je problém nebo jak to vyřešit?

ukázka kódu:

Kód: Vybrat vše

void page_Return(String page_ID) {

	switch (page_ID) {
	case "8":
		break; // spust program kdyz je stranka 0
	}
}

Díky

Uživatelský avatar
SkullKeep
Příspěvky: 205
Registrován: 23 srp 2017, 18:51
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: switch ?

Příspěvek od SkullKeep » 16 bře 2019, 16:11

Protože povolen jen jen typ Char nebo Int viz. Switch..Case.
:twisted: :?: :arrow: :geek:

vizner2
Příspěvky: 8
Registrován: 08 led 2019, 21:22
Reputation: 0

Re: switch ?

Příspěvek od vizner2 » 16 bře 2019, 20:19

jo děkuji

na internetu jsem našel i jiné proměnné ale to je pro jazyk c#6.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host